Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52721
Title: Вплив внутрішніх чинників на параметри процесу індукованого тепломасообміну
Authors: Погожих, М. І.
Пак, А. О.
Чеканов, М. А.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погожих М. І., Пак А. О., Чеканов М. А. Вплив внутрішніх чинників на параметри процесу індукованого тепломасообміну. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 39-40
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52721
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-40-41.pdf160.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.