Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52720
Title: Розвиток наукових основ формування функціонально-технологічних властивостей сушеної харчової продукції для харчових технологій
Authors: Погожих, М. І.
Неміріч, О. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Погожих М. І., Неміріч О. В. Розвиток наукових основ формування функціонально-технологічних властивостей сушеної харчової продукції для харчових технологій. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 37-38
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52720
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-38-39.pdf161.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.