Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52733
Title: Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного
Authors: Федак, Н. В.
Хаустова, Т. М.
Діхтярь, А. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Федак Н. В., Хаустова Т. М., Діхтярь А. М. Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 61-62
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52733
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-62-63.pdf148.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.