Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52732
Title: | Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю |
Authors: | Станкевич, Г. М. Кац, А. К. Васильєв, С. В. Луніна, Л. О. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Станкевич Г. М., Кац А. К., Васильєв С. В., Луніна Л. О. Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 59-60 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52732 |
ISBN: | 978-966-405-481-9 |
Appears in Collections: | Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-60-61.pdf | 157.97 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.