Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52732
Title: Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю
Authors: Станкевич, Г. М.
Кац, А. К.
Васильєв, С. В.
Луніна, Л. О.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Станкевич Г. М., Кац А. К., Васильєв С. В., Луніна Л. О. Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменю. Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини: тези VI Всеукр. науково-практ. конфренції, 6−7 червня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 59-60
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/52732
ISBN: 978-966-405-481-9
Appears in Collections:Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_PROBLEMY ENERHOEFEKTYVNOSTI_19-60-61.pdf157.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.