Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини : [35] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Особливості визначення теплофізичних показників м’ясних систем під час заморожування-розморожуванняЯнчева, М. О.; Потапов, В. О.; Дроменко, О. Б.
2019Сушіння чорниці в тепломасообмінному модуліЯкушенко, Є. М.
2019Сушіння харчових і зернових продуктів у поличному апараті зваженого шаруЮхименко, М. П.; Рожкова, Л. Г.
2019Вакуумна вібраційна сушарка безперервної діїЧеревко, О. І.; Сардаров, А. М.; Маяк, О. А.; Костенко, С. М.
2019Управління технологічним процесом виробництва кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоФедак, Н. В.; Хаустова, Т. М.; Діхтярь, А. М.
2019Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменюСтанкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Луніна, Л. О.
2019Дослідження гігроскопічних властивостей нетрадиційних форм пшениці і ячменюСтанкевич, Г. М.; Кац, А. К.; Васильєв, С. В.; Луніна, Л. О.
2019Математична модель динаміки безперервного сушіння дисперсних пористих системСорокова, Н. М.; Снєжкін, Ю. Ф.
2019Формування якісних характеристик сушених продуктів рослинного походженняСнєжкін, Ю. Ф.; Шапар, Р. О.; Гусарова, О. В.
2019Інтенсифікація тепломасоперенесення при зневодненні термолабільних матеріалівСнєжкін, Ю. Ф.; Дабіжа, Н. О.; Малащук, Н. С.; Гусарова, О. В.
2019Вивчення тепломасообмінних процесів під час випікання мафінів, збагачених харчовими волокнамиСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2019Розробка промислової сушильної установки і технологічного процесу переробки післяспиртової зернової бардиСабадаш, С. М.
2019Аналіз кінетики хімічних реакцій з метою обгрунтування якості харчових продуктівПотапов, В. О.; Семенюк, Д. П.
2019Дослідження якісних показників процесу відновлення сухого молокаПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.
2019Статистична модель випаровування з поверхні рідиниПогожих, М. І.; Торяник, Д. О.
2019Технічне рішення апарата із застосуванням ефекту ІнТМО для сушіння вологої харчової сировиниПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Саєнко, С. Ю.; Пак, А. В.
2019Вплив внутрішніх чинників на параметри процесу індукованого тепломасообмінуПогожих, М. І.; Пак, А. О.; Чеканов, М. А.
2019Розвиток наукових основ формування функціонально-технологічних властивостей сушеної харчової продукції для харчових технологійПогожих, М. І.; Неміріч, О. В.
2019Дослідження оптимальних параметрів процесу конвекційного сушіння м’якого тіла молюсків роду AnodontaПогожих, М. І.; Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2019Дослідження водоутримуючої здатності білкових композиційних сумішейПетрова, Ж. О.; Слободянюк, К. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 35