Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37175
Title: Особенности получения механически сепарированного мяса птицы
Authors: Дацук, И. Е.
Погожих, Н. И.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дацук И. Е., Погожих Н. И. Особенности получения механически сепарированного мяса птицы. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 400-401.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37175
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_400-401.pdf118.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.