Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37179
Title: Особливості використання ступінчастого способу розморожування
Authors: Одарченко, А. М.
Сергієнко, А. О.
Карпенко, З. П.
Агафонова, Ю. Ю.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Одарченко А. М., Сергієнко А. О., Карпенко З. П., Агафонова Ю. Ю. Особливості використання ступінчастого способу розморожування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 406-407.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37179
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_406-407.pdf123.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.