Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37185
Title: Особливості системи управління якістю підприємств харчової промисловості з техногенним тиском
Authors: Хорольський, В. П.
Клюєв, Д. Ю.
Коренець, Ю. М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хорольський В. П., Клюєв Д. Ю., Коренець Ю. М. Особливості системи управління якістю підприємств харчової промисловості з техногенним тиском. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 416-417.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37185
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_416-417.pdf125.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.