Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37174
Title: Комплексные исследования процесса формования макаронных изделий в матрицах улучшенной конструкции
Authors: Груданов, В. Я.
Торган, А. Б.
Одарченко, А. Н.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Груданов В. Я., Торган А. Б., Одарченко А. Н. Комплексные исследования процесса формования макаронных изделий в матрицах улучшенной конструкции. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 398-399.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37174
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_398-399.pdf121.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.