Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37169
Title: Фундаментальні проблеми збалансованого харчування та перспективи їх вирішення під час створення систем харчування
Authors: Черевко, О. І.
Крутовий, Ж. А.
Запаренко, Г. В.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевко О. І., Крутовий Ж. А., Запаренко Г. В. Фундаментальні проблеми збалансованого харчування та перспективи їх вирішення під час створення систем харчування. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 389-391.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37169
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_389-391.pdf121.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.