Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37170
Title: Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками
Authors: Шматченко, Н. В.
Артамонова, М. В.
Губський, С. М.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шматченко Н. В., Артамонова М. В., Губський С. М. Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 19 травня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. Ч. 1. С. 392-393.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/37170
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Rozvytok_kharchovykh_vyrobnytstv_2016_1_392-393.pdf134.84 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.