Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [204] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 204
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Мировой опыт производства и реализации льна и льнопродукцииЧеломбитько, М. А.; Шкляров, А. П.; Царикевич, Т. А.; Одарченко, Д. Н.
2016Состояние и перспективы развития льноводства в Республике БеларусьЧеломбитько, М. А.; Шкляров, А. П.; Царикевич, Т. А.; Одарченко, Н. С.
2016Особливості системи управління якістю підприємств харчової промисловості з техногенним тискомХорольський, В. П.; Клюєв, Д. Ю.; Коренець, Ю. М.
2016Вплив поверхнево-активних речовин Acinetobacter calcoaceticus ІМВ В-7241 на адгезію деяких мікроорганізмівСавенко, І. В.; Луцай, Д. А.; Пирог, Т. П.
2016Утилізація харчових промислових відходів у мікробні поверхнево-активні речовиниПавлюковець, І. Ю.; Пирог, Т. П.
2016Особливості регулювання біржової діяльності в УкраїніОдарченко, М. С.; Сподар, К. В.; Резниченко, Н. М.; Сакова, В. М.
2016Упровадження ERP-системи для автоматизації систем керування діяльністю підприємстваОдарченко, Д. М.; Соколова, Є. Б.; Піддубний, В. В.
2016Особливості використання ступінчастого способу розморожуванняОдарченко, А. М.; Сергієнко, А. О.; Карпенко, З. П.; Агафонова, Ю. Ю.
2016Біологічні властивості поверхнево-активних речовин Nocardia Vaccinii IMB B-7405, синтезованих на різних промислових відходахНикитюк, Л. В.; Пирог, Т. П.
2016Визначення оптимальних режимів дефростації замороженого овочевого напівфабрикатуКарбівнича, Т. В.
2016Особенности получения механически сепарированного мяса птицыДацук, И. Е.; Погожих, Н. И.
2016Комплексные исследования процесса формования макаронных изделий в матрицах улучшенной конструкцииГруданов, В. Я.; Торган, А. Б.; Одарченко, А. Н.
2016Стратегическое игровое моделирование и персонально-ориентированная прогностика (Стратегічне ігрове моделювання і персонально-орієнтована прогностика)Волошин, П. В.
2016Personal foresight technology and foresight of small social groups in management and consulting (Технологія персонального форсайту іфорсайтумалих соціальних груп в управлінні і консультуванні)Voloshin, P.
2016Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавкамиШматченко, Н. В.; Артамонова, М. В.; Губський, С. М.
2016Фундаментальні проблеми збалансованого харчування та перспективи їх вирішення під час створення систем харчуванняЧеревко, О. І.; Крутовий, Ж. А.; Запаренко, Г. В.
2016Якість магнетитно-ліпідних емульсій і перспективи їх використанняЦихановська, І. В.; Александров, О. В.; Павлоцька, Л. Ф.; Цибань, Л. С.
2016Принципи вибору емульгаторів харчових системУпатова, О. І.; Мурликіна, Н. В.; Уклеіна, О. Г.
2016Визначення часу спін-спінової релаксації за даними ЯМР-дослідженняТоряник, Д. О.; Дьяков, О. Г.; Аксьонова, О. Ф.; Павлюк, І. М.
2016Різні методи розв’язання задач календарного плануванняСофронова, М. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 204