Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 154
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2019-05-15 | Імітаційне моделювання процесу уварювання овочевого соку | Маяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М. |
2019-05-15 | Аналіз перспектив застосування біологічно розкладаних пакувальних матеріалів у харчовій промисловості | Лебединець, І. В.; Дуб, В. В.; Куценко, В. А. |
2019-05-15 | Вторинна сировина переробки сої в Україні як джерело БАР для харчової промисловості | Ковальчук, О. В.; Сукманов, В. О. |
2019-05-15 | Удосконалення способу виробництва плодоовочевого порошку | Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О. |
2019-05-15 | Визначення критерію для оцінки дисперсності м’ясних фаршів | Дуб, В. В.; Лебединець, І. В.; Сабельніков, М. П. |
2019-05-15 | Методи боротьби з поляризаційним шаром на мембранах: розробки та перспективи | Дейниченко, Д. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В. |
2019-05-15 | Визначення сторонніх домішок у ягідних соусах із йодовмісними добавками | Дейниченко, Г. В.; Листопад, Т. С. |
2019-05-15 | Напрями технічного оснащення комбінованого процесу очищення слизових субпродуктів | Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Чаплюн, Д. О. |
2019-05-15 | Перспективний напрям удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура | Горєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Лазуренко, Р. С. |
2019-05-15 | Моделювання в’язкопластичної течії бінгамівської рідини у прямокутному каналі | Білецький, Е. В.; Петренко, О. В.; Семенюк, Д. П. |
2019-05-15 | Товарознавча характеристика продукції дитячого харчування, представленої на ринку міста Харкова, та виявлення її споживчих переваг | Щербакова, Т. В.; Хацкевич, Ю. М. |
2019-05-15 | Аналіз асортименту та споживчих властивостей безалкогольних напоїв, представлених на споживчому ринку України | Щербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Онищенко, В. М. |
2019-05-15 | Моніторинг якості та безпечності крекеру за умови використання системи НАССР | Черевична, Н. І.; Іванніков, П. В. |
2019-05-15 | Коньяк чи бренді: історія та сучасні проблеми | Черевична, Н. І.; Барна, Т. І. |
2019-05-15 | Аналіз впливу хімічного складу технологічного диму на формування якості копченої рибної продукції | Хацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В. |
2019-05-15 | Дослідження якості макаронних виробів із використанням компонентів рослинного походження | Соколовська, О. О.; Іванніков, П. В. |
2019-05-15 | Визначення якості пива українського виробництва | Скирда, О. Є.; Скоробогатько, В. І. |
2019-05-15 | Визначення якості хлібобулочних виробів | Скирда, О. Є.; Гавриш, А. В. |
2019-05-15 | Зміна якості пряникових виробів під час зберігання | Попова, Т. М.; Бєляєва, І. М. |
2019-05-15 | Вплив рослинних компонентів на колір макаронних виробів | Дубініна, А. А.; Соколовська, О. О. |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 154