Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [154] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 154
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019-05-15Імітаційне моделювання процесу уварювання овочевого сокуМаяк, О. А.; Костенко, С. М.; Сардаров, А. М.
2019-05-15Аналіз перспектив застосування біологічно розкладаних пакувальних матеріалів у харчовій промисловостіЛебединець, І. В.; Дуб, В. В.; Куценко, В. А.
2019-05-15Вторинна сировина переробки сої в Україні як джерело БАР для харчової промисловостіКовальчук, О. В.; Сукманов, В. О.
2019-05-15Удосконалення способу виробництва плодоовочевого порошкуЗагорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Гордієнко, І. О.
2019-05-15Визначення критерію для оцінки дисперсності м’ясних фаршівДуб, В. В.; Лебединець, І. В.; Сабельніков, М. П.
2019-05-15Методи боротьби з поляризаційним шаром на мембранах: розробки та перспективиДейниченко, Д. В.; Мазняк, З. О.; Гузенко, В. В.
2019-05-15Визначення сторонніх домішок у ягідних соусах із йодовмісними добавкамиДейниченко, Г. В.; Листопад, Т. С.
2019-05-15Напрями технічного оснащення комбінованого процесу очищення слизових субпродуктівГорєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Чаплюн, Д. О.
2019-05-15Перспективний напрям удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбураГорєлков, Д. В.; Дмитревський, Д. В.; Лазуренко, Р. С.
2019-05-15Моделювання в’язкопластичної течії бінгамівської рідини у прямокутному каналіБілецький, Е. В.; Петренко, О. В.; Семенюк, Д. П.
2019-05-15Товарознавча характеристика продукції дитячого харчування, представленої на ринку міста Харкова, та виявлення її споживчих перевагЩербакова, Т. В.; Хацкевич, Ю. М.
2019-05-15Аналіз асортименту та споживчих властивостей безалкогольних напоїв, представлених на споживчому ринку УкраїниЩербакова, Т. В.; Селютіна, Г. А.; Онищенко, В. М.
2019-05-15Моніторинг якості та безпечності крекеру за умови використання системи НАССРЧеревична, Н. І.; Іванніков, П. В.
2019-05-15Коньяк чи бренді: історія та сучасні проблемиЧеревична, Н. І.; Барна, Т. І.
2019-05-15Аналіз впливу хімічного складу технологічного диму на формування якості копченої рибної продукціїХацкевич, Ю. М.; Щербакова, Т. В.
2019-05-15Дослідження якості макаронних виробів із використанням компонентів рослинного походженняСоколовська, О. О.; Іванніков, П. В.
2019-05-15Визначення якості пива українського виробництваСкирда, О. Є.; Скоробогатько, В. І.
2019-05-15Визначення якості хлібобулочних виробівСкирда, О. Є.; Гавриш, А. В.
2019-05-15Зміна якості пряникових виробів під час зберіганняПопова, Т. М.; Бєляєва, І. М.
2019-05-15Вплив рослинних компонентів на колір макаронних виробівДубініна, А. А.; Соколовська, О. О.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 41 по 60 из 154