Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26032
Title: | Аналіз перспектив застосування біологічно розкладаних пакувальних матеріалів у харчовій промисловості |
Authors: | Лебединець, І. В. Дуб, В. В. Куценко, В. А. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Лебединець І. В., Дуб В. В., Куценко В. А. Аналіз перспектив застосування біологічно розкладаних пакувальних матеріалів у харчовій промисловості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 219-220 |
Series/Report no.: | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26032 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-219-220.pdf | 155.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.