Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26025
Title: Визначення критерію для оцінки дисперсності м’ясних фаршів
Authors: Дуб, В. В.
Лебединець, І. В.
Сабельніков, М. П.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дуб В. В., Лебединець І. В., Сабельніков М. П. Визначення критерію для оцінки дисперсності м’ясних фаршів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 213-214
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26025
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-213-214.pdf144.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.