Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25698
Title: Дослідження якості макаронних виробів із використанням компонентів рослинного походження
Authors: Соколовська, О. О.
Іванніков, П. В.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Соколовська О. О., Іванніков П. В. Дослідження якості макаронних виробів із використанням компонентів рослинного походження. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 191-192
Series/Report no.: Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25698
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-191-192.pdf143.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.