Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26030
Title: Вторинна сировина переробки сої в Україні як джерело БАР для харчової промисловості
Authors: Ковальчук, О. В.
Сукманов, В. О.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Ковальчук О. В., Сукманов В. О. Вторинна сировина переробки сої в Україні як джерело БАР для харчової промисловості. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 217-218
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26030
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-217-218.pdf145.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.