Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25694
Title: | Вплив рослинних компонентів на колір макаронних виробів |
Authors: | Дубініна, А. А. Соколовська, О. О. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Дубініна А. А., Соколовська О. О. Вплив рослинних компонентів на колір макаронних виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 183-184 |
Series/Report no.: | Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25694 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-183-184.pdf | 147.51 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.