Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 154
Issue Date | Title | Author(s) |
2019-05-15 | Вміст нітратів у ревені | Дубініна, А. А.; Селютіна, Г. А. |
2019-05-15 | Дослідження мікробіологічних показників плодів солодкого перцю та баклажанів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В. |
2019-05-15 | Аналіз фунгіцидних властивостей композицій для зберігання кісточкових плодів | Дубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Новікова, В. В. |
2019-05-15 | Способи збагачення харчових продуктів фітостеринами | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Гершун, В. С. |
2019-05-15 | Формування якості квашеної редьки | Гапонцева, О. В.; Рачкован, О. Д. |
2019-05-15 | Онлайн-сервіси для надання послуг у Харкові | Віннікова, В. О.; Янчева, М. О. |
2019-05-15 | Права споживача під час надання послуг | Віннікова, В. О.; Скоробогатько, В. І. |
2019-05-15 | Інноваційна технологія напівфабрикату з плодово-ягідної сировини | Васильєва, О. О. |
2019-05-15 | Європейський стандарт щодо пластикової упаковки харчових продуктів | Бєляєва, І. М.; Cиницина, Г. А.; Ленерт, С. О. |
2019-05-15 | Гармонізація харчових технологій з Європейськими стандартами | Бєляєва, І. М.; Ленерт, С. О. |
2019-05-15 | Оцінювання конкурентоспроможності вафель | Барна, Т. І.; Рачкован, О. Д. |
2019-05-15 | Аналіз споживчих властивостей рулонних газонів українських виробників | Сорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Юрченко, М. А. |
2019-05-15 | Формування споживних властивостей козиного сиру кисломолочного з препаратом «Йодказеїн» | Рижкова, Т. М.; Дюкарева, Г. І.; Григорова, Л. І.; Граница, Н. П. |
2019-05-15 | Формування споживних властивостей козиного зернистого сиру з препаратом «Бетавітон» | Рижкова, Т. М.; Дюкарева, Г. І.; Волкотруб, С. Л. |
2019-05-15 | Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоїв | Пенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В. |
2019-05-15 | Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменю | Любич, В. В.; Новіков, В. В.; Лещенко, І. А. |
2019-05-15 | Особливості ринку взуття в Україні | Захаренко, В. О. |
2019-04-15 | Дослідження функціональнотехнологічних властивостей макаронних виробів, збагачених дієтичними добавками | Головко, Т. М.; Погожих, М. І. |
2019-05-15 | Особливості формування споживчих переваг рідкого мила-скрабу | Головко, М. П.; Полупан, В. В.; Колесник, В. В. |
2019-05-15 | До питання наукового обґрунтування технології одержання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 154