Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : [154] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 154
Issue DateTitleAuthor(s)
2019-05-15Вміст нітратів у ревеніДубініна, А. А.; Селютіна, Г. А.
2019-05-15Дослідження мікробіологічних показників плодів солодкого перцю та баклажанівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Фролова, Т. В.
2019-05-15Аналіз фунгіцидних властивостей композицій для зберігання кісточкових плодівДубініна, А. А.; Летута, Т. М.; Новікова, В. В.
2019-05-15Способи збагачення харчових продуктів фітостеринамиДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Гершун, В. С.
2019-05-15Формування якості квашеної редькиГапонцева, О. В.; Рачкован, О. Д.
2019-05-15Онлайн-сервіси для надання послуг у ХарковіВіннікова, В. О.; Янчева, М. О.
2019-05-15Права споживача під час надання послугВіннікова, В. О.; Скоробогатько, В. І.
2019-05-15Інноваційна технологія напівфабрикату з плодово-ягідної сировиниВасильєва, О. О.
2019-05-15Європейський стандарт щодо пластикової упаковки харчових продуктівБєляєва, І. М.; Cиницина, Г. А.; Ленерт, С. О.
2019-05-15Гармонізація харчових технологій з Європейськими стандартамиБєляєва, І. М.; Ленерт, С. О.
2019-05-15Оцінювання конкурентоспроможності вафельБарна, Т. І.; Рачкован, О. Д.
2019-05-15Аналіз споживчих властивостей рулонних газонів українських виробниківСорокіна, С. В.; Акмен, В. О.; Юрченко, М. А.
2019-05-15Формування споживних властивостей козиного сиру кисломолочного з препаратом «Йодказеїн»Рижкова, Т. М.; Дюкарева, Г. І.; Григорова, Л. І.; Граница, Н. П.
2019-05-15Формування споживних властивостей козиного зернистого сиру з препаратом «Бетавітон»Рижкова, Т. М.; Дюкарева, Г. І.; Волкотруб, С. Л.
2019-05-15Використання нових видів добавок під час виробництва алкогольних напоївПенкіна, Н. М.; Колесник, В. В.; Полупан, В. В.
2019-05-15Удосконалення кулінарного оцінювання круп’яних продуктів із зерна пшениці, тритикале та ячменюЛюбич, В. В.; Новіков, В. В.; Лещенко, І. А.
2019-05-15Особливості ринку взуття в УкраїніЗахаренко, В. О.
2019-04-15Дослідження функціональнотехнологічних властивостей макаронних виробів, збагачених дієтичними добавкамиГоловко, Т. М.; Погожих, М. І.
2019-05-15Особливості формування споживчих переваг рідкого мила-скрабуГоловко, М. П.; Полупан, В. В.; Колесник, В. В.
2019-05-15До питання наукового обґрунтування технології одержання добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ)Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 154