Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26018
Title: Перспективний напрям удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура
Authors: Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Лазуренко, Р. С.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Лазуренко Р. С. Перспективний напрям удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 205-206
Series/Report no.: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26018
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-205-206.pdf144.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.