Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 126
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Проблемы развития и усовершенствования процесса переработки плодов арбуза | Назымбекова, А. Е.; Медведков, Е. Б.; Тлевлесова, Д. А.; Шапров, М. М. |
2019 | Роль трансжирних кислот у харчуванні та обмеження їх вмісту в харчових продуктах | Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Аксьонова, О. Ф. |
2019 | Склад борошна з насіння нішевих культур | Мосійко, Д. О.; Сова, Н. А.; Коропченко, С. П. |
2019 | Дослідження технологічних властивостей яблук для виробництва чипсів | Миколенко, С. Ю.; Куянов, Ю. Ю.; Александрова, А. О.; Баранік, П. В. |
2019 | Технології м’ясних страв із застосуванням маринаторів | Медведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю. |
2019 | Перспективи використання харчових волокон у виробництві м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності | Мацук, Ю. А.; Фарісєєв, А. Г.; Вієнко, О. Ю. |
2019 | Сучасні продукти функціонального призначення з додаванням рослинної сировини | Кулик, А. С.; Загорко, Н. П.; Бандура, І. І.; Булгаков, І. В. |
2019 | Получение тинктуры из дикорастущей малины | Касумова, А. А. |
2019 | Технологія мармеладу з додаванням трикомпонентного плодово-ягідного напівфабрикату | Касабова, К. Р.; Шматченко, Н. В. |
2019 | Substantiation of modes of milk-plant stuffings freezing | Khodos, L.; Yudina, T.; Nazarenko, I. |
2019 | Напрями вдосконалення виробництва нових зернових хлібців | Значек, Р. Р.; Мардар, М. Р. |
2019 | Рекомендації щодо поліпшення безпечності рослинної сировини з метою запобігання зараженню її мікотоксинами | Дубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Щербакова, І. С. |
2019 | Вплив йодовмісної добавки в технології харчових продуктів на формування їхніх споживних властивостей | Дейниченко, Г. В.; Дюкарева, Г. І.; Рижкова, Т. М. |
2019 | Дослідження властивостей КСБ-УФ як стабілізатора для м’якого морозива | Дейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М.; Кравченко, Т. В. |
2019 | Технологія соусу «Бешамель» із використанням напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної молочної сироватки | Гончар, Ю. М. |
2019 | Дослідження показника водовбирності добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ) | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г. |
2019 | Використання напівфабрикату з молюска прісноводного як профілактика йододефіцитних станів | Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О. |
2019 | Технологічні основи виробництва і використання напівфабрикату на основі молочної сироватки | Гніцевич, В. А. |
2019 | Формування структурно-механічних властивостей желейно-мармеладних мас і органолептичних показників мармеладу з харчовою добавкою «Магнетофуд» | Вілков, С. М.; Цихановська, І. В.; Червякова, Т. І. |
2019 | Перспективи впровадження технологій низькокалорійних майонезів | Блищик, С. С. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 126