Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Проблемы развития и усовершенствования процесса переработки плодов арбузаНазымбекова, А. Е.; Медведков, Е. Б.; Тлевлесова, Д. А.; Шапров, М. М.
2019Роль трансжирних кислот у харчуванні та обмеження їх вмісту в харчових продуктахМурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Аксьонова, О. Ф.
2019Склад борошна з насіння нішевих культурМосійко, Д. О.; Сова, Н. А.; Коропченко, С. П.
2019Дослідження технологічних властивостей яблук для виробництва чипсівМиколенко, С. Ю.; Куянов, Ю. Ю.; Александрова, А. О.; Баранік, П. В.
2019Технології м’ясних страв із застосуванням маринаторівМедведєва, А. О.; Антонюк, І. Ю.
2019Перспективи використання харчових волокон у виробництві м’ясних січених страв підвищеної харчової цінностіМацук, Ю. А.; Фарісєєв, А. Г.; Вієнко, О. Ю.
2019Сучасні продукти функціонального призначення з додаванням рослинної сировиниКулик, А. С.; Загорко, Н. П.; Бандура, І. І.; Булгаков, І. В.
2019Получение тинктуры из дикорастущей малиныКасумова, А. А.
2019Технологія мармеладу з додаванням трикомпонентного плодово-ягідного напівфабрикатуКасабова, К. Р.; Шматченко, Н. В.
2019Substantiation of modes of milk-plant stuffings freezingKhodos, L.; Yudina, T.; Nazarenko, I.
2019Напрями вдосконалення виробництва нових зернових хлібцівЗначек, Р. Р.; Мардар, М. Р.
2019Рекомендації щодо поліпшення безпечності рослинної сировини з метою запобігання зараженню її мікотоксинамиДубініна, А. А.; Ленерт, С. О.; Щербакова, І. С.
2019Вплив йодовмісної добавки в технології харчових продуктів на формування їхніх споживних властивостейДейниченко, Г. В.; Дюкарева, Г. І.; Рижкова, Т. М.
2019Дослідження властивостей КСБ-УФ як стабілізатора для м’якого морозиваДейниченко, Г. В.; Золотухіна, І. В.; Бєляєва, І. М.; Кравченко, Т. В.
2019Технологія соусу «Бешамель» із використанням напівфабрикату на основі згущеної низьколактозної молочної сироваткиГончар, Ю. М.
2019Дослідження показника водовбирності добавок дієтичних селен-білкових (ДДСБ)Головко, М. П.; Головко, Т. М.; Применко, В. Г.
2019Використання напівфабрикату з молюска прісноводного як профілактика йододефіцитних станівГоловко, М. П.; Головко, Т. М.; Геліх, А. О.
2019Технологічні основи виробництва і використання напівфабрикату на основі молочної сироваткиГніцевич, В. А.
2019Формування структурно-механічних властивостей желейно-мармеладних мас і органолептичних показників мармеладу з харчовою добавкою «Магнетофуд»Вілков, С. М.; Цихановська, І. В.; Червякова, Т. І.
2019Перспективи впровадження технологій низькокалорійних майонезівБлищик, С. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 40 of 126