Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/58326
Title: Технологія мармеладу з додаванням трикомпонентного плодово-ягідного напівфабрикату
Authors: Касабова, К. Р.
Шматченко, Н. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Касабова К. Р., Шматченко Н. В. Технологія мармеладу з додаванням трикомпонентного плодово-ягідного напівфабрикату. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 203-205.
URI: 978-966-405-485-7
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58326
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_203-205.pdf334.13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.