Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58316
Title: Формування структурно-механічних властивостей желейно-мармеладних мас і органолептичних показників мармеладу з харчовою добавкою «Магнетофуд»
Authors: Вілков, С. М.
Цихановська, І. В.
Червякова, Т. І.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вілков С. М., Цихановська І. В., Червякова Т. І. Формування структурно-механічних властивостей желейно-мармеладних мас і органолептичних показників мармеладу з харчовою добавкою «Магнетофуд». Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 183-184.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58316
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_183-184.pdf428.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.