Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Методы исследования антиокислительной активности продуктов растительного происхожденияБеляева, И. М.; Дамянова, С.
2019Разработка технологии полуфабриката соуса из сливАтаханов, Ш. Н.; Нишанов, У.; Юнусов, А.; Акрамбоев, Р. А.; Рахимов, У. Ю.
2019Технология функциональных продуктов из соковых выжимок топинамбураАтаханов, Ш. Н.; Назиралиева, Н.
2019Обґрунтування режимів низькотемпературної обробки овочівАлександров, В. О.; Рябчикова, О. В.
2019Напрями формування стратегій харчування населенняЯцун, Л. М.
2019Методологія управління сферою харчуванняЯцун, Л. М.
2019Підвищення енергоефективності під час виробництва продукції з дикорослої сировиниЧервоний, В. М.; Сємікоз, К. Е.; Афукова, Н. О.
2019Роль міжнародного співробітництва в інноваційному розвитку університетуФощан, А. Л.
2019Halal food integrity: conceptual principles and analytical solutionsGarnyk, L.; Sherstyuk, O.; Shapran, E.
2019Исследование качественного и безопасного потребления пищевых жидкостей в ПЭТ-тареСиницина, Г. А.; Стефанов, С. В.; Беляева, И. М.
2019Обґрунтування технологічної функціональності креветок Palaemon adspersus для моделювання харчових композиційСидоренко, О. В.; Петрова, О. О.
2019Analysis of physical methods of raw materials processingChervonyi, V.; Postnov, D.
2019Проектування цеху з безвідходної переробки ставкової рибиПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Старков, В. О.
2019Проведення регламентованого технічного обслуговування технічних засобів служб тилу з урахуванням готовності запасних виробів, інструменту та приладівПисаревський, С. В.
2019Способи пакування продуктів у термозбіжну плівкуПетриченко, С. В.; Олексієнко, В. О.
2019Обґрунтування параметрів одержання стійких піноемульсійних харчових систем для виробництва оздоблювальних напівфабрикатівОмельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б.
2019Сучасні інноваційні процеси та технології в інформаційних системах готельно-ресторанного бізнесуМ’ячина, О. В.
2019Розробка комбінованих способів теплової обробки напівфабрикатів на основі сільськогосподарської сировиниМихайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В.
2019Сучасні підходи до процесу приготування їжі та безпеки під час користування тепловим обладнаннямМалюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М.
2019Морфологічний аналіз ножів для нарізання харчових продуктівЛазарєва, Т. А.; Благий, О. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 126