Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 126
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Методы исследования антиокислительной активности продуктов растительного происхождения | Беляева, И. М.; Дамянова, С. |
2019 | Разработка технологии полуфабриката соуса из слив | Атаханов, Ш. Н.; Нишанов, У.; Юнусов, А.; Акрамбоев, Р. А.; Рахимов, У. Ю. |
2019 | Технология функциональных продуктов из соковых выжимок топинамбура | Атаханов, Ш. Н.; Назиралиева, Н. |
2019 | Обґрунтування режимів низькотемпературної обробки овочів | Александров, В. О.; Рябчикова, О. В. |
2019 | Напрями формування стратегій харчування населення | Яцун, Л. М. |
2019 | Методологія управління сферою харчування | Яцун, Л. М. |
2019 | Підвищення енергоефективності під час виробництва продукції з дикорослої сировини | Червоний, В. М.; Сємікоз, К. Е.; Афукова, Н. О. |
2019 | Роль міжнародного співробітництва в інноваційному розвитку університету | Фощан, А. Л. |
2019 | Halal food integrity: conceptual principles and analytical solutions | Garnyk, L.; Sherstyuk, O.; Shapran, E. |
2019 | Исследование качественного и безопасного потребления пищевых жидкостей в ПЭТ-таре | Синицина, Г. А.; Стефанов, С. В.; Беляева, И. М. |
2019 | Обґрунтування технологічної функціональності креветок Palaemon adspersus для моделювання харчових композицій | Сидоренко, О. В.; Петрова, О. О. |
2019 | Analysis of physical methods of raw materials processing | Chervonyi, V.; Postnov, D. |
2019 | Проектування цеху з безвідходної переробки ставкової риби | Постнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Старков, В. О. |
2019 | Проведення регламентованого технічного обслуговування технічних засобів служб тилу з урахуванням готовності запасних виробів, інструменту та приладів | Писаревський, С. В. |
2019 | Способи пакування продуктів у термозбіжну плівку | Петриченко, С. В.; Олексієнко, В. О. |
2019 | Обґрунтування параметрів одержання стійких піноемульсійних харчових систем для виробництва оздоблювальних напівфабрикатів | Омельченко, С. Б.; Горальчук, А. Б. |
2019 | Сучасні інноваційні процеси та технології в інформаційних системах готельно-ресторанного бізнесу | М’ячина, О. В. |
2019 | Розробка комбінованих способів теплової обробки напівфабрикатів на основі сільськогосподарської сировини | Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О.; Прасол, С. В. |
2019 | Сучасні підходи до процесу приготування їжі та безпеки під час користування тепловим обладнанням | Малюк, Л. П.; Варипаєва, Л. М. |
2019 | Морфологічний аналіз ножів для нарізання харчових продуктів | Лазарєва, Т. А.; Благий, О. С. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 41 to 60 of 126