Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58329
Title: Перспективи використання харчових волокон у виробництві м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності
Authors: Мацук, Ю. А.
Фарісєєв, А. Г.
Вієнко, О. Ю.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мацук Ю. А., Фарісєєв А. Г., Вієнко О. Ю. Перспективи використання харчових волокон у виробництві м’ясних січених страв підвищеної харчової цінності. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 209-210.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58329
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_209-210.pdf329.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.