Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності : [126] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 126
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Удосконалення системи оцінювання впливу заморожування-розморожування на властивості м’ясних системЯнчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г.
2019Удосконалення рецептурного складу прісного тіста з використанням покращувачів борошнаЮрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б.
2019Дослідження сорбційних властивостей листової рослинної сировиниЧорний, В. М.; Попова, Н. В.; Мисюра, Т. Г.
2019Технологічні основи одержання пісочних борошняних кондитерських виробів, збагачених сполуками кальціюХолобцева, І. П.; Серік, М. Л.
2019Удосконалення технології десертної продукції функціонального призначення з використанням сколотинФедак, Н. В.; Скриннік, В. І.; Співак, О. А.
2019Биологически активные вещества из гибискусаУсманжонова, Х. У.; Атхамова, С. К.
2019Структурно-механическое исследование колбасного копченого плавленого сыраУмбетов, Г. С.; Дмитриков, В. П.; Горбенко, А. В.
2019Удосконалення технологічного процесу декортикації стебел соломи технічних конопельТіхосов, А. С.; Князєв, О. В.; Бойко, Г. А.
2019Удосконалення технології отримання повітряних снеків із зернового соргоТимчак, Д. О.; Миколенко, С. Ю.; Бурій, Д. О.
2019Study of the influence of high pressure and the introduction of soy protein isolate on some properties of pork meat battersSukmanov, V.; Ma, Hanjun; Yan-Ping, Li
2019The effect of milk whey on the elasticity of the stuffed doughSlashcheva, A.; Goriainova, Yu.; Popova, S.
2019Роль функциональных пищевых продуктов в стимуляции физической работоспособностиСимакова, О. А.; Никифоров, Р. П.; Коренец, Ю. Н.; Назаренко, И. А.
2019Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Касабова, К. Р.
2019Удосконалення процесу змішування рідких компонентів під час виготовлення солодких безалкогольних напоївСамойчук, К. О.; В’юник, О. В.
2019Удосконалення визначення параметрів змочування харчових емульгаторівРябчиков, М. Л.; Корольова, Н. Ю.
2019Изменения, происходящие в процессе сушки овощейРахимжанов, М. Т.; Тухтаев, Ш. К.; Севиндиков, У.; Додаев, К. О.
2019Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировиниПивоваров, П. П.; Гринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Тищенко, О. П.; Нагорний, О. Ю.; Jose, Maria Olmo Peinado
2019Технології харчової продукції функціонального призначення з використанням стевіїПересічний, М. І.; Пересічна, С. М.
2019Ворушіння зернової маси із застосуванням імпульсного барботування в зерносховищіПаламарчук, І. П.; Кюрчев, С. В.; Верхоланцева, В. О.
2019Исследование химического состава возделываемого растения Capparis Spinosa L. и его переработкаНиёзов, Х. Н.; Додаев, К. О.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 126