Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 126
Issue Date | Title | Author(s) |
2019 | Удосконалення системи оцінювання впливу заморожування-розморожування на властивості м’ясних систем | Янчева, М. О.; Онищенко, В. М.; Гринченко, Н. Г. |
2019 | Удосконалення рецептурного складу прісного тіста з використанням покращувачів борошна | Юрченко, С. Л.; Колеснікова, М. Б. |
2019 | Дослідження сорбційних властивостей листової рослинної сировини | Чорний, В. М.; Попова, Н. В.; Мисюра, Т. Г. |
2019 | Технологічні основи одержання пісочних борошняних кондитерських виробів, збагачених сполуками кальцію | Холобцева, І. П.; Серік, М. Л. |
2019 | Удосконалення технології десертної продукції функціонального призначення з використанням сколотин | Федак, Н. В.; Скриннік, В. І.; Співак, О. А. |
2019 | Биологически активные вещества из гибискуса | Усманжонова, Х. У.; Атхамова, С. К. |
2019 | Структурно-механическое исследование колбасного копченого плавленого сыра | Умбетов, Г. С.; Дмитриков, В. П.; Горбенко, А. В. |
2019 | Удосконалення технологічного процесу декортикації стебел соломи технічних конопель | Тіхосов, А. С.; Князєв, О. В.; Бойко, Г. А. |
2019 | Удосконалення технології отримання повітряних снеків із зернового сорго | Тимчак, Д. О.; Миколенко, С. Ю.; Бурій, Д. О. |
2019 | Study of the influence of high pressure and the introduction of soy protein isolate on some properties of pork meat batters | Sukmanov, V.; Ma, Hanjun; Yan-Ping, Li |
2019 | The effect of milk whey on the elasticity of the stuffed dough | Slashcheva, A.; Goriainova, Yu.; Popova, S. |
2019 | Роль функциональных пищевых продуктов в стимуляции физической работоспособности | Симакова, О. А.; Никифоров, Р. П.; Коренец, Ю. Н.; Назаренко, И. А. |
2019 | Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів | Самохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Касабова, К. Р. |
2019 | Удосконалення процесу змішування рідких компонентів під час виготовлення солодких безалкогольних напоїв | Самойчук, К. О.; В’юник, О. В. |
2019 | Удосконалення визначення параметрів змочування харчових емульгаторів | Рябчиков, М. Л.; Корольова, Н. Ю. |
2019 | Изменения, происходящие в процессе сушки овощей | Рахимжанов, М. Т.; Тухтаев, Ш. К.; Севиндиков, У.; Додаев, К. О. |
2019 | Інноваційні підходи до виробництва продукції на основі молочної сировини | Пивоваров, П. П.; Гринченко, Н. Г.; Плотнікова, Р. В.; Тищенко, О. П.; Нагорний, О. Ю.; Jose, Maria Olmo Peinado |
2019 | Технології харчової продукції функціонального призначення з використанням стевії | Пересічний, М. І.; Пересічна, С. М. |
2019 | Ворушіння зернової маси із застосуванням імпульсного барботування в зерносховищі | Паламарчук, І. П.; Кюрчев, С. В.; Верхоланцева, В. О. |
2019 | Исследование химического состава возделываемого растения Capparis Spinosa L. и его переработка | Ниёзов, Х. Н.; Додаев, К. О. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 126