Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58321
Title: Дослідження властивостей КСБ-УФ як стабілізатора для м’якого морозива
Authors: Дейниченко, Г. В.
Золотухіна, І. В.
Бєляєва, І. М.
Кравченко, Т. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В., Бєляєва І. М., КравченкоТ. В. Дослідження властивостей КСБ-УФ як стабілізатора для м’якого морозива. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 193-194.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58321
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_193-194.pdf502.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.