Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58334
Title: Проблемы развития и усовершенствования процесса переработки плодов арбуза
Authors: Назымбекова, А. Е.
Медведков, Е. Б.
Тлевлесова, Д. А.
Шапров, М. М.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Назымбекова А. Е., Медведков Е. Б., Тлевлесова Д. А., Шапров М. М. Проблемы развития и усовершенствования процесса переработки плодов арбуза. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали третьої Міжнар. наук.-практ. конф., 04-06 вересня 2019 р.; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2019. С. 219-220.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58334
ISBN: 978-966-405-485-7
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2019_219-220.pdf327.99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.