Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Актуальні питання сучасного соціогуманітарного знання
Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі
Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі
Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді
Електроенергетика, електромеханіка та технології в АПК: наукові пошуки молоді
Захист рослин у XXI столітті: проблеми та перспективи розвитку
Збірник матеріалів Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти "Дні студентської науки у ветеринарній медицині"
Збірник студентських наукових праць кафедри ЮНЕСКО "Філософія людського спілкування" та соціально-гуманітарних дисциплін
Матеріали внутрівузівської науково-практичної конференції за підсумками виробничої практики студентів спеціальностей "Облік і оподаткування" та "Фінанси банківська справа та страхування"
Матеріали міжнародного форуму молоді "Молодь і індустрія 4.0 в XXI столітті"
Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених "Експлуатаційна та сервісна інженерія"
Молодь і сільськогосподарська техніка у ХХІ сторіччі
Напрями розвитку технологічних систем і логістики в АПВ
Нові горизонти розвитку бізнесу в умовах сучасних викликів. Можливості та механізми підтримки бізнесу в умовах європейської інтеграції
Проблеми енергозабезпечення та енергозбереження в АПК України
Рыночная экономика: сегодня и завтра
Сервісна інженерія та нові матеріали в машинобудуванні
Стан і майбутнє лісового господарства, деревообробки та землевпорядкування
Стан і майбутнє лісового господарства, переробляння деревини та землевпорядкування
Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв
Теорія і практика сучасної науки очима молоді
Технічний прогрес в АПВ
Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді
Інноваційні технології розвитку харчових виробництв та ресторанної індустрії: наукові пошуки молоді
Біологічне різноманіття екосистем і сучасна стратегія захисту рослин
Збалансоване використання та відтворення родючості ґрунтів в умовах глобальних змін клімату
Проблеми надійності та міцності машин і споруд
Розвиток галузі тваринництва: інновації, проблеми, перспективи
Стратегічний розвиток України: генерування, імплементація, реалізація
Сучасна кінологія: стан, проблеми, перспективи
Сучасна інженерія агропромислових і харчових виробництв
Товарознавча наука–традиції та сучасність
Традиції та інновації харчування туристів
Україна на шляху державотворення: історія та сучасність
Функціонування та розвиток економіки України в умовах зміцнення національної державності
Інноваційний розвиток харчових виробництв, ресторанно-готельного бізнесу та торгівлі
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді
Інформаційні технології у сучасному світі
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 331-340 of 13665 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
...
31
32
33
34
35
36
37
...
1367
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Щодо використання суміші соргового та лляного борошна в технології безглютенового хліба
Кучерук, З.І.
;
Олійник, С.Г.
;
Бондар, М.С.
2022
Використання лляного борошна у технології дієтичного безглютенового печива
Кучерук, З.І.
;
Твердохлєбова, М.І.
2022
Використання рослинних добавок в технології пастильних виробів
Артамонова, М.В.
;
Корабель, О.В.
;
Юзефович, Т.І.
2022
Перспективи використання порошку моркви в технології пісочного печива
Шидакова-Каменюка, О.Г.
;
Ромашкіна, Д.Д.
2022
Вплив борошна чуфи на показники якості хліба пшеничного
Олійник, С.Г.
;
Степанькова, Г.В.
;
Недвіга, С.В.
;
Анпілогова, Л.П.
2022
Оцінка якості кексів з використанням порошку топінамбура
Шидакова-Каменюка, О.Г.
;
Ніколаєнко, Д.Д.
2022
Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродіння
Олійник, С.Г.
;
Байч, В.Д.
2022
Особливості та способи здійснення інноваційної діяльності підприємств ресторанного бізнесу
Соколенко, А.С.
;
Мірошніченко, Ю.О.
2022
Управління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних груп
Свідло, К.В.
;
Попович, Т.А.
2022
Характеристика та використання у хлібопеченні борошна круп’яних культур
Коваль, О.А.
;
Щербацька, І.С.
;
Березова, Г.О.
Discover
Author
27
Панов, А. О.
24
Нечитайло, Ю. А.
21
Рибалко, І. М.
21
Іващенко, С. Г.
20
Бережна, Н. Г.
20
Богомолов, О. В.
20
Макаренко, М. Г.
18
Антощенкова, В. В.
18
Богомолов, О. О.
18
Крекот, М. М.
.
next >
Subject
9
автоматизація
9
інформаційні технології
8
система автоматизації
8
цифрові технології
6
enterprise
6
ефективність
6
предприятие
6
підприємство
6
регулювання
6
управління
.
next >
Date issued
6995
2020 - 2024
6589
2011 - 2019
Has File(s)
13585
true