Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13657
Title: Характеристика та використання у хлібопеченні борошна круп’яних культур
Authors: Щербацька, І.С.
Березова, Г.О.
metadata.dc.contributor.advisor: Коваль, О.А.
Keywords: хлібопечення;борошно;круп’яні культури;борошно круп’яних культур
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Щербацька І. С., Березова Г. О. Характеристика та використання у хлібопеченні борошна круп’яних культур / наук. керівник О. А. Коваль. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 27.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13657
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.