Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 61-70 of 102 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
4
5
6
7
8
9
10
...
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Розробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походження
Дроменко, О.Б.
;
Жилін, І.Г.
2022
Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробів
Янчева, М.О.
;
Баган, Д.О.
2022
Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировина
Применко, В.Г.
;
Головко, М.П.
;
Головко, Т.М.
;
Грищенко-Мороз, Ю.М.
2022
Управління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелою
Пешук, Л.В.
;
Кожемяка, О.В.
2022
Developing the direction of multifunctional Products with Chlorella
Peshuk, L.V.
;
Коzhemiaka, О.V.
;
Prykrodko, D.Y.
2022
Вивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопель
Пасічний, В.М.
;
Шубіна, Є.А.
2022
Аналіз асортименту стейків у закладах ресторанного господарства
Запаренко, Г.В.
;
Шамро, М.В.
2022
Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощів
Погарська, В.В.
;
Юр’єва, О.О.
;
Ахмєдова, А.К.
2022
Розробка закусочних паст оздоровчого призначення з використанням натуральних рослинних добавок
Погарська, В.В.
;
Юр’єва, О.О.
;
Ребрик, К.В.
2022
Дослідження якості дрібнодисперсних добавок із гороху в формі паротермічно обробленого пюре
Погарська, В.В.
;
Лосєва, С.М.
;
Свідло, А.Р.
Discover
Author
2
Дзюба, О.С.
2
Мороз, В.О.
1
Kondratiuk, N.V.
1
Prykrodko, D.Y.
1
Sachko, А.
1
Sema, O.
1
Альошичев, І.В.
1
Алєксєєнко, Б.О.
1
Анпілогова, Л.П.
1
Ахмєдова, А.К.
.
next >
Subject
4
оздоровче харчування
4
харчування
3
безпечність
3
борошно
3
десерти
3
заморожені напівфабрикати
3
сировина
2
борошняні кондитерські вироби
2
виробництво морозива
2
дослідження
.
next >
Date issued
102
2022
Has File(s)
102
true