Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 61-70 of 102 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Розробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походженняДроменко, О.Б.; Жилін, І.Г.
2022Науково-практичні аспекти вибору технологічних параметрів виробництва заморожених реструктурованих м’ясних виробівЯнчева, М.О.; Баган, Д.О.
2022Молюски класу Gastropoda як нетрадиційна м’ясна сировинаПрименко, В.Г.; Головко, М.П.; Головко, Т.М.; Грищенко-Мороз, Ю.М.
2022Управління якістю та безпечністю м’ясних харчових продуктів з хлорелоюПешук, Л.В.; Кожемяка, О.В.
2022Developing the direction of multifunctional Products with ChlorellaPeshuk, L.V.; Коzhemiaka, О.V.; Prykrodko, D.Y.
2022Вивчення ефективної в’язкості продуктів переробки насіння конопельПасічний, В.М.; Шубіна, Є.А.
2022Аналіз асортименту стейків у закладах ресторанного господарстваЗапаренко, Г.В.; Шамро, М.В.
2022Вплив інноваційних методів обробки при отриманні фітодобавок із натуральних прянощівПогарська, В.В.; Юр’єва, О.О.; Ахмєдова, А.К.
2022Розробка закусочних паст оздоровчого призначення з використанням натуральних рослинних добавокПогарська, В.В.; Юр’єва, О.О.; Ребрик, К.В.
2022Дослідження якості дрібнодисперсних добавок із гороху в формі паротермічно обробленого пюреПогарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Свідло, А.Р.