Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13919
Title: Розробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походження
Authors: Жилін, І.Г.
metadata.dc.contributor.advisor: Дроменко, О.Б.
Keywords: м’ясопродукти;технологія м’ясопродуктів;структуроутворювачі тваринного походження
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Жилін І. Г. Розробка технології м’ясопродуктів з використанням структуроутворювачів тваринного походження / наук. керівник Дроменко О.Б. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 60.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13919
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zhilin_stor60_2022.pdf154.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.