Browsing by Author Шматченко, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 14 of 14
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавкамиШматченко, Н. В.; Артамонова, М. В.; Губський, С. М.
2019-05-15Визначення оптимальних комбінацій і дозувань плодово-овочевих кріопаст у технології мармеладу на пектиніАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.
2019-05-15Визначення структурно-механічних властивостей та якості пастили з плодово-ягідною пастоюКасабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Загорулько, А. М.; Шматченко, Н. В.
2021-04-08Використання борошна гороху в технології виготовлення пончиківШматченко, Н. В.; Горобець, І. С.
2015Використання продуктів переробки винограду в технології фруктово-желейного мармеладуАртамонова, М. В.; Сердюкова, Ю. В.; Кузнецова, К. М.; Шматченко, Н. В.
2020Використання студентоцентрованого підходу під час підготовки фахівців харчової галузіГревцева, Н. В.; Артамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.
2020Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.
2021Організація та методи самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час дистанційного навчанняКасабова, К. Р.; Шматченко, Н. В.; Степанькова, Г. В.
2019Організація самостійної роботи студентів під час вивчення дисципліни «Харчові технології»Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Шматченко, Н. В.
2021Технологія жувальних цукерок із використанням збагачувальної сировиниШматченко, Н. В.; Касабова, К. Р.; Артамонова, М. В.
2020Технологія полікомпозитної суміші з плодово-ягідними порошками для виготовлення десертівКасабова, К. Р.; Загорулько, О. Є.; Шматченко, Н. В.; Загорулько, А. М.
2014-05-22Удосконалення технології желейних кондитерських виробів із використанням рослинних добавокАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.
2013Шляхи вдосконалення технології виробництва мармеладно-пастильних виробівАртамонова, М. В.; Шматченко, Н. В.; Бондарєва, А. С.
2012-04-25Шляхи покращення якості желейної продукціїШматченко, Н. В.