Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29946
Title: Шляхи вдосконалення технології виробництва мармеладно-пастильних виробів
Authors: Шматченко, Н. В.
Бондарєва, А. С.
metadata.dc.contributor.advisor: Артамонова, М. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Шматченко Н. В., Бондарєва А. С. Шляхи вдосконалення технології виробництва мармеладно-пастильних виробів. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 82.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29946
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_82-82.pdf120.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.