Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/32101
Title: Використання продуктів переробки винограду в технології фруктово-желейного мармеладу
Authors: Сердюкова, Ю. В.
Кузнецова, К. М.
Шматченко, Н. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Артамонова, М. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сердюкова Ю. В., Кузнецова К. М., Шматченко Н. В. Використання продуктів переробки винограду в технології фруктово-желейного мармеладу. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 2 квітня 2015 р.; наук. кер. Артамонова М. В. Харків: ХДУХТ, 2015. Ч. 1. С. 91.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/32101
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2015_1_91.pdf138.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.