Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19425
Title: Технологія жувальних цукерок із використанням збагачувальної сировини
Authors: Шматченко, Н. В.
Касабова, К. Р.
Артамонова, М. В.
Issue Date: 2021
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Шматченко Н. В., Касабова К. Р., Артамонова М. В. Технологія жувальних цукерок із використанням збагачувальної сировини. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 2. С. 129-130.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19425
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-2-129-130.pdf143.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.