Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Шаніна, О. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 30
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2018
Амінокислотний склад безглютенового парового хліба
Шаніна, О. М.
;
Мінченко, С. М.
2013
Аналіз ІЧ-спектрів та тіста з пшеничного хлібопекарського борошна з використанням білкових добавок
Звєрєва, В. О.
;
Шаніна, О. М.
2019
Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тіста
Шаніна, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
;
Галясний, І. В.
2018
Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінності
Шаніна, О. М.
;
Дугіна, К. В.
2016
Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінності
Дугіна, К. В.
;
Шаніна, О. М.
2016
Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хліба
Шаніна, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
;
Галясний, І. В.
2015
Визначення іонозв’язувальної здатності борошняних суспензій із добавками
Шаніна, О. М.
;
Звєрєв, В. О.
2019
Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тіста
Шаніна, О. М.
;
Боровікова, Н. О.
;
Гавриш, Т. В.
;
Дугіна, К. В.
;
Фейзопуло, О. Е.
2019
Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошна
Шаніна, О. М.
;
Боровікова, Н. О.
;
Гавриш, Т. В.
;
Дугіна, К. В.
;
Фейзопуло, О. Е.
2017
Вплив режимів сушіння на якість крупів підвищеної харчової цінності
Дугіна, К. В.
;
Шаніна, О. М.
2014
Вплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тіста
Шаніна, О. М.
;
Алексенко, В. О.
2019
Газоутворювальна здатність тіста для виробництва безглютенового парового хліба
Шаніна, О. М.
;
Мінченко, С. М.
2018
Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тіста
Гавриш, Т. В.
;
Шаніна, О. М.
;
Галясний, І. В.
2014
Дослідження впливу трансглютамінази та білкових добавок на вологоутримувальну здатність безглютенового борошняного тіста
Шаніна, О. М.
;
Лобачова, Н. Л.
2013
Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировини
Малафаєв, М. Т.
;
Домахіна, М. О.
;
Шаніна, О. М.
;
Погожих, М. І.
2017
Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білків
Галясний, І. В.
;
Гавриш, Т. В.
;
Шаніна, О. М.
2024
Дослідження іонзв'язувальної здатності білків рисового тіста за наявності поліпшувачів
Боровікова, Н. О.
;
Шаніна, О. М.
;
Гавриш, Т. В.
2015
Застосування безглютенових сумішей для виробництва парового хліба
Шаніна, О. М.
;
Мінченко, С. М.
;
Дугіна, К. В.
2015
Застосування інноваційних методів навчання під час викладання дисципліни «Експертиза напоїв»
Черевична, Н. І.
;
Шаніна, О. М.
;
Бєляєва, І. М.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження фізико-хімічних, мікробіологічних, біохімічних процесів у виробництві харчових продуктів з зерна та борошна" (остаточний)
Гавриш, Т. В.
;
Шаніна, О. М.
;
Фоміна, І. М.
;
Боровікова, Н. О.
;
Даньшин, Я. В.