Browsing by Author Шаніна, О. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 28  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Амінокислотний склад безглютенового парового хлібаШаніна, О. М.; Мінченко, С. М.
2013Аналіз ІЧ-спектрів та тіста з пшеничного хлібопекарського борошна з використанням білкових добавокЗвєрєва, В. О.; Шаніна, О. М.
2019Вивчення впливу білкової добавки на конформаційний стан білків безглютенового тістаШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В.
2018Визначення виду та раціональної масової частки концентратів тваринних білків в технології крупів підвищеної харчової цінностіШаніна, О. М.; Дугіна, К. В.
2016Визначення раціонального складу сумішей для вирбництва крупів підвищеної харчової цінностіДугіна, К. В.; Шаніна, О. М.
2016Визначення складу безглютенової борошняної сировини в технології бездріжджового хлібаШаніна, О. М.; Гавриш, Т. В.; Галясний, І. В.
2015Визначення іонозв’язувальної здатності борошняних суспензій із добавкамиШаніна, О. М.; Звєрєв, В. О.
2019Вплив добавок білкової та полісахаридної природи на вологоутримуючу здатність безклейковинного тістаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.
2019Вплив поліпшувачів на швидкость випаровування вологи з тіста на основі рисового борошнаШаніна, О. М.; Боровікова, Н. О.; Гавриш, Т. В.; Дугіна, К. В.; Фейзопуло, О. Е.
2017Вплив режимів сушіння на якість крупів підвищеної харчової цінностіДугіна, К. В.; Шаніна, О. М.
2014Вплив трансглютамінази на газоутворювальну та газоутримувальну здатність рисового тістаШаніна, О. М.; Алексенко, В. О.
2019Газоутворювальна здатність тіста для виробництва безглютенового парового хлібаШаніна, О. М.; Мінченко, С. М.
2018Дослідження впливу полісахаридної та білкової добавки на гідратаційні властивості безглютенового бездріжджового тістаГавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Галясний, І. В.
2014Дослідження впливу трансглютамінази та білкових добавок на вологоутримувальну здатність безглютенового борошняного тістаШаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.
2013Дослідження в’язкості розчинів білків із колагеновмісної сировиниМалафаєв, М. Т.; Домахіна, М. О.; Шаніна, О. М.; Погожих, М. І.
2017Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового тіста в присутності молочних білківГалясний, І. В.; Гавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.
2015Застосування безглютенових сумішей для виробництва парового хлібаШаніна, О. М.; Мінченко, С. М.; Дугіна, К. В.
2015Застосування інноваційних методів навчання під час викладання дисципліни «Експертиза напоїв»Черевична, Н. І.; Шаніна, О. М.; Бєляєва, І. М.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Дослідження фізико-хімічних, мікробіологічних, біохімічних процесів у виробництві харчових продуктів з зерна та борошна" (остаточний)Гавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Фоміна, І. М.; Боровікова, Н. О.; Даньшин, Я. В.
2016Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білківШаніна, О. М.; Дугіна К. В.