Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Чорна, Н. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 29
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2013
Актуальність використання типових моделей під час проектування закладів ресторанного господарства (ЗРГ)
Касілова, Л. О.
;
Чорна, Н. В.
;
Шевцов, А. В.
2014-05-22
Багатопартійна система в Україні: реалії сьогодення
Міносян, А. С.
;
Коршунова, І. П.
;
Чорна, Н. В.
2011
Використання блок-модульного методу проектування закладів ресторанного господарства
Чорна, Н. В.
;
Набокова, А. М.
;
Карасенко, К. Л.
2024
Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукції
Котляр, О. В.
;
Омельченко, С. Б.
;
Федак, Н. В.
;
Чорна, Н. В.
;
Лісніченко, О. О.
2012
Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів
Ботштейн, Б. Б.
;
Чорна, Н. В.
2015
Використання сучасних методів викладання для підвищення продуктивності навчального процесу
Федак, Н. В.
;
Чорна, Н. В.
2023
Дослідження амінокислотного складу білків борошна соргового обойного
Чорна, Н. В.
;
Семенко, Л. О.
2020
Ділова гра як інтерактивний формат сучасного освітнього процесу
Чорна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
;
Федак, Н. В.
2016
Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів у межах вивчення дисципліни «Спеціальні технології харчування в ресторанному господарстві»
Федак, Н. В.
;
Чорна, Н. В.
2015
Застосування принципу Парето в організації навчання студентів
Чорна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний)
Чорна, Н. В.
;
Федак, Н. В.
2021
Особливості забезпечення харчуванням споживачів закладів соціальної сфери
Чорна, Н. В.
;
Федак, Н. В.
;
Хаустова, Т. М.
2012
Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста
Чорна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
;
Хаустова, Т. М.
2012
Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структурою
Чорна, Н. В.
;
Андрєєва, С. С.
2021
Перспективи впровадження технології ігрового проєктування у викладання фахових дисциплін
Чорна, Н. В.
;
Федак, Н. В.
2021-04-08
Перспективи розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакію
Чорна, Н. В.
;
Горбатенко, А. І.
2011-05-19
Проектування закладів ресторанного господарства на основі використання функціональних об’ємно-планувальних елементів
Набокова, А. М.
;
Чорна, Н. В.
2013
Підвищення харчової цінності бісквітних напівфабрикатів шляхом використання борошна кукурудзяного екструдованого
Чорна, Н. В.
;
Лісовська, Т. О.
2015
Розробка технології нового десертного продукту для дитячого харчування
Ботштейн, Б. Б.
;
Чорна, Н. В.
;
Оганесян, В. С.
2009
Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарства
Крайнюк, Л. М.
;
Касілова, Л. О.
;
Чорна, Н. В.
;
Набокова, А. М.
;
Станевич, М. Д.