Browsing by Author Чорна, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 29  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Актуальність використання типових моделей під час проектування закладів ресторанного господарства (ЗРГ)Касілова, Л. О.; Чорна, Н. В.; Шевцов, А. В.
2014-05-22Багатопартійна система в Україні: реалії сьогоденняМіносян, А. С.; Коршунова, І. П.; Чорна, Н. В.
2011Використання блок-модульного методу проектування закладів ресторанного господарстваЧорна, Н. В.; Набокова, А. М.; Карасенко, К. Л.
2024Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукціїКотляр, О. В.; Омельченко, С. Б.; Федак, Н. В.; Чорна, Н. В.; Лісніченко, О. О.
2012Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатівБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.
2015Використання сучасних методів викладання для підвищення продуктивності навчального процесуФедак, Н. В.; Чорна, Н. В.
2023Дослідження амінокислотного складу білків борошна соргового обойногоЧорна, Н. В.; Семенко, Л. О.
2020Ділова гра як інтерактивний формат сучасного освітнього процесуЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Федак, Н. В.
2016Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів у межах вивчення дисципліни «Спеціальні технології харчування в ресторанному господарстві»Федак, Н. В.; Чорна, Н. В.
2015Застосування принципу Парето в організації навчання студентівЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний)Чорна, Н. В.; Федак, Н. В.
2021Особливості забезпечення харчуванням споживачів закладів соціальної сфериЧорна, Н. В.; Федак, Н. В.; Хаустова, Т. М.
2012Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тістаЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Хаустова, Т. М.
2012Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структуроюЧорна, Н. В.; Андрєєва, С. С.
2021Перспективи впровадження технології ігрового проєктування у викладання фахових дисциплінЧорна, Н. В.; Федак, Н. В.
2021-04-08Перспективи розширення асортименту борошняних кондитерських виробів для хворих на целіакіюЧорна, Н. В.; Горбатенко, А. І.
2011-05-19Проектування закладів ресторанного господарства на основі використання функціональних об’ємно-планувальних елементівНабокова, А. М.; Чорна, Н. В.
2013Підвищення харчової цінності бісквітних напівфабрикатів шляхом використання борошна кукурудзяного екструдованогоЧорна, Н. В.; Лісовська, Т. О.
2015Розробка технології нового десертного продукту для дитячого харчуванняБотштейн, Б. Б.; Чорна, Н. В.; Оганесян, В. С.
2009Системний підхід до управління якістю проектів підприємств ресторанного господарстваКрайнюк, Л. М.; Касілова, Л. О.; Чорна, Н. В.; Набокова, А. М.; Станевич, М. Д.