Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51523
Title: | Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структурою |
Authors: | Чорна, Н. В. Андрєєва, С. С. |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Чорна Н. В., Андрєєва С. С. Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структурою. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 23-24. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51523 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_23-24.pdf | 216.19 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.