Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51523
Title: Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структурою
Authors: Чорна, Н. В.
Андрєєва, С. С.
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чорна Н. В., Андрєєва С. С. Перспективи використання харчової добавки «зеєсан-йогурт» у технології солодких страв з пінною структурою. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 23-24.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51523
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_23-24.pdf216.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.