Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66029
Название: | Основні принципи розробки меню та інструменти його оптимізації для закладів ресторанного господарства |
Авторы: | Ботштейн, Б. Б. Чорна, Н. В. Діхтярь, А. М. |
Дата публикации: | 2018 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В., Діхтярь А. М. Основні принципи розробки меню та інструменти його оптимізації для закладів ресторанного господарства. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці»: тези доп. ХV Всеукр. наук.-метод. конф., 28 вересня 2018 р. Харків: ХДУХТ, 2018. С. 250-251. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/66029 |
Располагается в коллекциях: | Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців. Організація системи взаємодії «вища освіта – ринок праці» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Modernizatsiya_vyshchoyi_osvity_2018_250-251.pdf | 163.27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.