Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24222
Title: Використання блок-модульного методу проектування закладів ресторанного господарства
Authors: Карасенко, К. Л.
metadata.dc.contributor.advisor: Чорна, Н. В.
Набокова, А. М.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Карасенко К. Л. Використання блок-модульного методу проектування закладів ресторанного господарства. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Чорна Н. В., Набокова А. М. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 26.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24222
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_26.pdf120.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.