Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51521
Title: Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів
Authors: Ботштейн, Б. Б.
Чорна, Н. В.
Issue Date: 2012
Citation: Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 19-20.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51521
Appears in Collections:Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_19-20.pdf248.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.