Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51521
Title: | Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів |
Authors: | Ботштейн, Б. Б. Чорна, Н. В. |
Issue Date: | 2012 |
Citation: | Ботштейн Б. Б., Чорна Н. В. Використання профільного методу для порівняльної оцінки якості бісквітних напівфабрикатів. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14-16 листопада 2012 р. Харків: ХДУХТ, 2012. С. 19-20. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/51521 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Tezy_dop_Innovatsiyni_tekhnolohiyi_2012_19-20.pdf | 248.86 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.