Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4874
Title: | Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста |
Authors: | Чорна, Н. В. Ботштейн, Б. Б. Хаустова, Т. М. |
Keywords: | борошняні кондитерські вироби;пісочне тісто;кальцієвмісні добавки;шкаралупа яєць курячих |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Чорна Н. В., Ботштейн Б. Б., Хаустова Т. М. Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 306-311. |
Abstract: | Розглянуто перспективи та встановлено можливість використання
як кальцієвмісної добавки продуктів переробки шкарлупи яєць курячих як
джерела кальцію в технології борошняних кондитерських виробів із пісочного
тіста. The article considers the prospects of the use powder shell eggs as a source of calcium in the technology of dough products. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4874 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (15) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pt_2012_1_50.pdf | 246.18 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.