Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4874
Title: Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста
Authors: Чорна, Н. В.
Ботштейн, Б. Б.
Хаустова, Т. М.
Keywords: борошняні кондитерські вироби;пісочне тісто;кальцієвмісні добавки;шкаралупа яєць курячих
Issue Date: 2012
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Чорна Н. В., Ботштейн Б. Б., Хаустова Т. М. Перспективи використання кальцієвмісних добавок у технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2012. Вип. 1(15). C. 306-311.
Abstract: Розглянуто перспективи та встановлено можливість використання як кальцієвмісної добавки продуктів переробки шкарлупи яєць курячих як джерела кальцію в технології борошняних кондитерських виробів із пісочного тіста.
The article considers the prospects of the use powder shell eggs as a source of calcium in the technology of dough products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/4874
Appears in Collections:Випуск 1 (15)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2012_1_50.pdf246.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.