Browsing by Author Федак, Н. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 48  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011-10-20Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складомФедак, Н. В.; Діхтярь, А. О.; Желєва, Т. С.
2010Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробівКучерук, З. І.; Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Носко, З. І.; Тимчук, С. М.
2021Використання методології системного аналізу для підготовки фахівців інженерного спрямуванняМаяк, О. А.; Костенко, C. Н.; Федак, Н. В.
2015Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології продукції із заварного тістаФедак, Н. В.; Висторбець, І. О.; Діхтярь, А. М.
2013Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології соусів функціонального призначенняФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Нижник, Є. В.
2012Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагріванняДіхтярь, А. М.; Федак, Н. В.; Тимчук, С. М.; Поздняков, В. В.
2009Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливуФедак, Н. В.; Діхтярь, А. М.; Тимчук, С. М.
2012Дослідження амінокислотного складу крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2012Дослідження показників якості та безпечності соусів емульсійного типу з використанням олії з оптимізованим жирнокислотним складомДіхтярь, А. М.; Федак, Н. В.
2013Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2013Діагностика технології структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировиниФедак, Н. В.; Галоян, А. Г.; Вернигора, Д. Л.
2020Ділова гра як інтерактивний формат сучасного освітнього процесуЧорна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Федак, Н. В.
2016Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів у межах вивчення дисципліни «Спеціальні технології харчування в ресторанному господарстві»Федак, Н. В.; Чорна, Н. В.
2013Залежність в’язкості модельних систем крокетної маси від температури та тривалості пасерування борошна пшеничногоХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний)Чорна, Н. В.; Федак, Н. В.
2020Компетентнісна синергія в організації освітнього процесу в соціальних мережахХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.
2012Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 «Технології харчування», 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесуКрайнюк, Л. М.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, П. П.; Федак, Н. В.
2015Лабораторний практикум із дисципліни "Харчові технології".Перцевой, Ф. В.; Дроменко, О. Б.; Гурський, П. В.; Янчева, М. О.; Камсуліна, Н. В.; Ботштейн, Б. Б.; Трощий, Т. В.; Журавльов, С. В.; Омельченко, С. Б.; Нагорний, О. Ю.; Федак, Н. В.
2019Методологічні особливості створення освітнього контенту в соціальних мережахХаустова, Т. М.; Федак, Н. В.; Діхтярь, А. М.
2013Навчально-виховний процес очима студентаКрайнюк, Л. М.; Федак, Н. В.; Бударіна, А. І.