Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Федак, Н. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 53
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011-10-20
Актуальність виробництва функціональних харчових продуктів з оптимізованим жирнокислотним складом
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. О.
;
Желєва, Т. С.
2010
Вивчення жирно-кислотного складу олії високоолеїнового типу з насіння соняшнику та перспективи її використання у виробництві борошняних кондитерських виробів
Кучерук, З. І.
;
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. М.
;
Носко, З. І.
;
Тимчук, С. М.
2021
Використання методології системного аналізу для підготовки фахівців інженерного спрямування
Маяк, О. А.
;
Костенко, C. Н.
;
Федак, Н. В.
2024
Використання напівфабрикату сухого збивного на основі олеогелів у десертній продукції
Котляр, О. В.
;
Омельченко, С. Б.
;
Федак, Н. В.
;
Чорна, Н. В.
;
Лісніченко, О. О.
2015
Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології продукції із заварного тіста
Федак, Н. В.
;
Висторбець, І. О.
;
Діхтярь, А. М.
2013
Використання соняшникової олії високоолеїнового типу в технології соусів функціонального призначення
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. М.
;
Нижник, Є. В.
2015
Використання сучасних методів викладання для підвищення продуктивності навчального процесу
Федак, Н. В.
;
Чорна, Н. В.
2012
Динаміка вмісту токоферолів в соняшниковій олії з оптимізованим жирнокислотним складом в процесі нагрівання
Діхтярь, А. М.
;
Федак, Н. В.
;
Тимчук, С. М.
;
Поздняков, В. В.
2009
Динаміка змін якості олії за умов тривалого термічного впливу
Федак, Н. В.
;
Діхтярь, А. М.
;
Тимчук, С. М.
2012
Дослідження амінокислотного складу крокетної маси на основі борошна пшеничного
Хаустова, Т. М.
;
Федак, Н. В.
2024
Дослідження показників якості напівфабрикатів десертної продукції на основі УФ-концентратів молочної сировини
Дейниченко, Г. В.
;
Скриннік, В. І.
;
Федак, Н. В.
2012
Дослідження показників якості та безпечності соусів емульсійного типу з використанням олії з оптимізованим жирнокислотним складом
Діхтярь, А. М.
;
Федак, Н. В.
2013
Дослідження формуючої здатності модельних систем крокетної маси на основі борошна пшеничного
Хаустова, Т. М.
;
Федак, Н. В.
2013
Діагностика технології структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировини
Федак, Н. В.
;
Галоян, А. Г.
;
Вернигора, Д. Л.
2020
Ділова гра як інтерактивний формат сучасного освітнього процесу
Чорна, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
;
Федак, Н. В.
2016
Забезпечення ефективності самостійної роботи студентів у межах вивчення дисципліни «Спеціальні технології харчування в ресторанному господарстві»
Федак, Н. В.
;
Чорна, Н. В.
2013
Залежність в’язкості модельних систем крокетної маси від температури та тривалості пасерування борошна пшеничного
Хаустова, Т. М.
;
Федак, Н. В.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Розробка проекту технологічної документації на основні групи кулінарної продукції для харчоблоків лікувальних та оздоровчих закладів" (остаточний)
Чорна, Н. В.
;
Федак, Н. В.
2020
Компетентнісна синергія в організації освітнього процесу в соціальних мережах
Хаустова, Т. М.
;
Федак, Н. В.
;
Ботштейн, Б. Б.
2012
Концептуальні підходи до підготовки магістрів за спеціальностями 8.05170112 «Технології харчування», 8.05170113 «Технології в ресторанному господарстві» відповідно до сучасних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу
Крайнюк, Л. М.
;
Гринченко, О. О.
;
Пивоваров, П. П.
;
Федак, Н. В.