Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28633
Title: Діагностика технології структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировини
Authors: Галоян, А. Г.
Вернигора, Д. Л.
metadata.dc.contributor.advisor: Федак, Н. В.
Issue Date: 2013
Publisher: ХДУХТ
Citation: Галоян А. Г., Вернигора Д. Л. Діагностика технології структурованих десертів із використанням вторинної молочної сировини. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Федак Н. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 10.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/28633
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_9-9.pdf132.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.