Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Степанькова, Г. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 22
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2012
Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба
Лисюк, Г. М.
;
Олійник, С. Г.
;
Степанькова, Г. В.
2021-04-08
Використання порошку капусти в технології хліба пшеничного
Степанькова, Г. В.
;
Котломанітова, Я. К.
2013
Вплив дрібнодиспергованого жмиху зародків кукурудзи на показники якості пшеничного хліба
Олійник, С. Г.
;
Степанькова, Г. В.
2019
Застосування систем штучного інтелекту як сучасна парадигма підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової промисловості
Степанькова, Г. В.
;
Морозова, О. І.
;
Тищенко, О. П.
2015
Застосування інноваційних методів навчання під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Касабова, К. Р.
;
Степанькова, Г. В.
2022
Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)
Самохвалова, О. В.
;
Євлаш, В. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Артамонова, М. В.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
;
Болховітіна, О. І.
;
Касабова, К. Р.
;
Степанькова, Г. В.
;
Аксьонова, О. Ф.
;
Губський, С. М.
;
Пілюгіна, І. С.
;
Газзаві-Рогозіна, Л. В.
;
Мурликіна, Н. В.
;
Упатова, О. І.
;
Лабазов, М. І.
;
Недвіга, С. В.
;
Бондар, М. С.
;
Анпілогова, Л. П.
;
Дорош, К. О.
2016
Зміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберігання
Олійник, С. Г.
;
Степанькова, Г. В.
;
Кравченко, О. І.
2020
Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)
Касабова, К. Р.
;
Степанькова, Г. В.
;
Шматченко, Н. В.
2021
Організація та методи самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час дистанційного навчання
Касабова, К. Р.
;
Шматченко, Н. В.
;
Степанькова, Г. В.
2014-05-22
Особливості формування структури тіста з додаванням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи
Степанькова, Г. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Малафаєв, М. Т.
2023
Оцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха)
Олійник, С. Г.
;
Степанькова, Г. В.
;
Недвіга, С. В.
2013
Перспективи використання дрібнодиспергованої макухи зародків кукурудзи в технології хліба
Олійник, С. Г.,
;
Степанькова, Г. В.
;
Обаліса, М. Р.
2021
Перспективи використання чуфи (CYPERUS ESCULENTUS) у технології хліба пшеничного
Олійник, С. Г.
;
Степанькова, Г. В.
;
Недвіга, С. В.
2019
Роль самостійної роботи у вивченні дисципліни «Науково-дослідна робота студентів»
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Степанькова, Г. В.
2021-04-08
Технологія хліба пшеничного з підвищеним вмістом харчових волокон
Степанькова, Г. В.
;
Нечипоренко, І. В.
;
Полинюк, В. С.
2015
Удосконалення технології пшеничного хліба з використанням продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи
Олійник, С. Г.
;
Степанькова, Г. В.
;
Ганус, І. О.
2020
Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловості
Морозова, О. І.
;
Степанькова, Г. В.
2021
Щодо використання ксампану для покращення якості зернового хліба
Самохалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Степанькова, Г. В.
2012
Щодо використання зерна кукурудзи в технології хліба з пшеничного борошна
Лисюк, Г. М.
;
Олійник, С. Г.
;
Степанькова, Г. В.
2019-05-15
Щодо впливу шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Лапицька, Н. В.
;
Степанькова, Г. В.