Issue Date | Title | Author(s) |
2012 | Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хліба | Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В. |
2021-04-08 | Використання порошку капусти в технології хліба пшеничного | Степанькова, Г. В.; Котломанітова, Я. К. |
2016 | Зміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберігання | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Кравченко, О. І. |
2020 | Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів) | Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В. |
2021 | Організація та методи самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час дистанційного навчання | Касабова, К. Р.; Шматченко, Н. В.; Степанькова, Г. В. |
2014-05-22 | Особливості формування структури тіста з додаванням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзи | Степанькова, Г. В.; Олійник, С. Г.; Малафаєв, М. Т. |
2023 | Оцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха) | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В. |
2013 | Перспективи використання дрібнодиспергованої макухи зародків кукурудзи в технології хліба | Олійник, С. Г.,; Степанькова, Г. В.; Обаліса, М. Р. |
2021 | Перспективи використання чуфи (CYPERUS ESCULENTUS) у технології хліба пшеничного | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В. |
2019 | Роль самостійної роботи у вивченні дисципліни «Науково-дослідна робота студентів» | Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В. |
2021-04-08 | Технологія хліба пшеничного з підвищеним вмістом харчових волокон | Степанькова, Г. В.; Нечипоренко, І. В.; Полинюк, В. С. |
2015 | Удосконалення технології пшеничного хліба з використанням продуктів переробки зародків вівса і кукурудзи | Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Ганус, І. О. |
2020 | Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловості | Морозова, О. І.; Степанькова, Г. В. |
2021 | Щодо використання ксампану для покращення якості зернового хліба | Самохалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В. |
2012 | Щодо використання зерна кукурудзи в технології хліба з пшеничного борошна | Лисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В. |
2019-05-15 | Щодо впливу шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тіста | Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Лапицька, Н. В.; Степанькова, Г. В. |
2021 | Індивідуально-орієнтована організація технології навчання під час викладання технічних дисциплін у ЗВО | Артамонова, М. В.; Гревцева, Н. В.; Степанькова, Г. В. |
2016 | Інноваційні методи навчання у вищій освіті | Неклеса, О. П.; Степанькова, Г. В.; Кучерук, З. І. |