Browsing by Author Степанькова, Г. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 22  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2012Вибір раціональних дозувань зерна кукурудзи для виготовлення пшеничного хлібаЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.
2021-04-08Використання порошку капусти в технології хліба пшеничногоСтепанькова, Г. В.; Котломанітова, Я. К.
2013Вплив дрібнодиспергованого жмиху зародків кукурудзи на показники якості пшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.
2019Застосування систем штучного інтелекту як сучасна парадигма підготовки майбутніх інженерів-технологів харчової промисловостіСтепанькова, Г. В.; Морозова, О. І.; Тищенко, О. П.
2015Застосування інноваційних методів навчання під час проведення лабораторних занять із дисципліни «Теоретичні основи харчових технологій»Шидакова-Каменюка, О. Г.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.
2022Звіт про науково-дослідну роботу "Наукове обгрунтування інноваційних технологій оздоровчих хлібобулочних і кондитерських виробів з використанням нетрадиційної сировини" (остаточний)Самохвалова, О. В.; Євлаш, В. В.; Олійник, С. Г.; Артамонова, М. В.; Шидакова-Каменюка, О. Г.; Болховітіна, О. І.; Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Аксьонова, О. Ф.; Губський, С. М.; Пілюгіна, І. С.; Газзаві-Рогозіна, Л. В.; Мурликіна, Н. В.; Упатова, О. І.; Лабазов, М. І.; Недвіга, С. В.; Бондар, М. С.; Анпілогова, Л. П.; Дорош, К. О.
2016Зміна показників якості хліба з продуктами переробки зародків вівса та кукурудзи під час зберіганняОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Кравченко, О. І.
2020Новітні підходи під час побудови нової системи викладання курсу «Основи технології галузі» (Розділ 3. Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів)Касабова, К. Р.; Степанькова, Г. В.; Шматченко, Н. В.
2021Організація та методи самостійної роботи здобувачів вищої освіти під час дистанційного навчанняКасабова, К. Р.; Шматченко, Н. В.; Степанькова, Г. В.
2014-05-22Особливості формування структури тіста з додаванням продуктів переробки зародків вівса та кукурудзиСтепанькова, Г. В.; Олійник, С. Г.; Малафаєв, М. Т.
2023Оцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха)Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В.
2013Перспективи використання дрібнодиспергованої макухи зародків кукурудзи в технології хлібаОлійник, С. Г.,; Степанькова, Г. В.; Обаліса, М. Р.
2021Перспективи використання чуфи (CYPERUS ESCULENTUS) у технології хліба пшеничногоОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Недвіга, С. В.
2019Роль самостійної роботи у вивченні дисципліни «Науково-дослідна робота студентів»Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.
2021-04-08Технологія хліба пшеничного з підвищеним вмістом харчових волоконСтепанькова, Г. В.; Нечипоренко, І. В.; Полинюк, В. С.
2015Удосконалення технології пшеничного хліба з використанням продуктів переробки зародків вівса і кукурудзиОлійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.; Ганус, І. О.
2020Упровадження дуальної системи підготовки фахівців у галузі харчової промисловостіМорозова, О. І.; Степанькова, Г. В.
2021Щодо використання ксампану для покращення якості зернового хлібаСамохалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.
2012Щодо використання зерна кукурудзи в технології хліба з пшеничного борошнаЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Степанькова, Г. В.
2019-05-15Щодо впливу шроту зародків вівса на структурно-механічні властивості житньо-пшеничного тістаСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Лапицька, Н. В.; Степанькова, Г. В.