Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29605
Title: Перспективи використання дрібнодиспергованої макухи зародків кукурудзи в технології хліба
Authors: Обаліса, М. Р.
metadata.dc.contributor.advisor: Олійник, С. Г.,
Степанькова, Г. В.
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Обаліса М. Р. Перспективи використання дрібнодиспергованої макухи зародків кукурудзи в технології хліба. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 25 квітня 2013 р.; наук. кер. Олійник С. Г., Степанькова Г. В. Харків: ХДУХТ, 2013. Ч. 1. С. 70.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/29605
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_25.04.2013_1_70-70.pdf121.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.