Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38808
Title: | Оцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха) |
Authors: | Олійник, С. Г. Степанькова, Г. В. Недвіга, С. В. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Олійник С. Г., Степанькова Г. В., Недвіга С. В. Оцінка якості хліба з додаванням борошна з бульб чуфи (тигрового горіха). Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 202-203 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38808 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-203-204.pdf | 134.56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.