Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59360
Title: Технології хлібобулочних виробів з продуктами переробки вівса та кукурудзи
Authors: Степанькова, Г. В.
, С. Г. Олійник
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Степанькова Г. В., Олійник С. Г. Технології хлібобулочних виробів з продуктами переробки вівса та кукурудзи. Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 133-134.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59360
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-134.pdf107.11 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.