Browsing by Author Самохвалова, О. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 59  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаномЧеревична, Н. І.; Самохвалова, О. В.; Полевич, В. В.
2020Вивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджівОлійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В.
2019Вивчення тепломасообмінних процесів під час випікання мафінів, збагачених харчовими волокнамиСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2011Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикатуСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Олійник, С. Г.
2021-04-08Використання порошку плодів ріжкового дерева в технології мафінівСамохвалова, О. В.; Лабазов, М. І.; Мілаєнкова, С. А.
2011Використання харчових волокон у бісквітних виробахСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2012Вплив дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" на зберігання маффінівСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.
2016Вплив мікробних полісахаридів ксампану та енпосану на збереження свіжості бісквітного напівфабрикату «Буше»Чернікова, Ю. А.; Самохвалова, О. В.
2021Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробівСамохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.; Касабова, К. Р.
2011-05-19Вплив мікробних полісахаридів на терміни зберігання свіжості борошняних кондитерських виробівСамохвалова, О. В.
2019Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Касабова, К. Р.
2019Вплив шротів зародків вівса та пшениці на показники якості житньопшеничного хлібаОлійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Лапицька, Н. В.
2011До питання класифікації продуктів спеціального призначенняЛисюк, Г. М.; Олійник, С. Г.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.
2014-05-22До питання про поняття «водопоглинальна здатність борошна»Шильман, Л. З.; Самохвалова, О. В.
2019Досвід використання ділової гри під час викладання дисципліни «Науково-дослідна робота студентів»Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.
2019Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробівСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.; Городиська, О. В.
2012Дослідження впливу добавок, що містять харчові волокна, на якість маффінів функціонального призначенняКасабова, К. Р.; Самохвалова, О. В.
2016Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печиваСамохвалова, О. В.; Гревцева, Н. В.; Брикова, Т. М.
2013Дослідження технологічних властивостей добавок, що містять харчові волокнаСамохвалова, О. В.; Касабова, К. Р.; Савін, М. В.; Зінченко, А. В.
2013Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратівЛисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Олійник, С. Г.