Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Самохвалова, О. В.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 59
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Mатематичне моделювання рецептури бісквітних напівфабрикатів з ксампаном
Черевична, Н. І.
;
Самохвалова, О. В.
;
Полевич, В. В.
2020
Вивчення впливу шротів зародків пшениці, вівса та плодів шипшини на технологічні характеристики хлібопекарських дріжджів
Олійник, С. Г.
;
Самохвалова, О. В.
;
Лапицька, Н. В.
2019
Вивчення тепломасообмінних процесів під час випікання мафінів, збагачених харчовими волокнами
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
2011
Використання дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" у технології бісквітного напівфабрикату
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
;
Олійник, С. Г.
2021-04-08
Використання порошку плодів ріжкового дерева в технології мафінів
Самохвалова, О. В.
;
Лабазов, М. І.
;
Мілаєнкова, С. А.
2011
Використання харчових волокон у бісквітних виробах
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
2012
Вплив дієтичної добавки "Шрот зародків пшениці харчовий" на зберігання маффінів
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
2016
Вплив мікробних полісахаридів ксампану та енпосану на збереження свіжості бісквітного напівфабрикату «Буше»
Чернікова, Ю. А.
;
Самохвалова, О. В.
2021
Вплив мікробних полісахаридів на процес черствіння безклейковинних борошняних виробів
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
;
Касабова, К. Р.
2011-05-19
Вплив мікробних полісахаридів на терміни зберігання свіжості борошняних кондитерських виробів
Самохвалова, О. В.
2019
Вплив функціонально-технологічних властивостей виноградних порошків на показники якості кондитерських виробів
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Касабова, К. Р.
2019
Вплив шротів зародків вівса та пшениці на показники якості житньопшеничного хліба
Олійник, С. Г.
;
Самохвалова, О. В.
;
Лапицька, Н. В.
2011
До питання класифікації продуктів спеціального призначення
Лисюк, Г. М.
;
Олійник, С. Г.
;
Самохвалова, О. В.
;
Кучерук, З. І.
2014-05-22
До питання про поняття «водопоглинальна здатність борошна»
Шильман, Л. З.
;
Самохвалова, О. В.
2019
Досвід використання ділової гри під час викладання дисципліни «Науково-дослідна робота студентів»
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.
2019
Дослідження впливу виноградних порошків на процеси, що відбуваються під час зберігання кондитерських виробів
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
;
Городиська, О. В.
2012
Дослідження впливу добавок, що містять харчові волокна, на якість маффінів функціонального призначення
Касабова, К. Р.
;
Самохвалова, О. В.
2016
Дослідження впливу порошку з виноградних кісточок на показники якості здобного печива
Самохвалова, О. В.
;
Гревцева, Н. В.
;
Брикова, Т. М.
2013
Дослідження технологічних властивостей добавок, що містять харчові волокна
Самохвалова, О. В.
;
Касабова, К. Р.
;
Савін, М. В.
;
Зінченко, А. В.
2013
Ефективність взаємодії вчених наукових установ і кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
Лисюк, Г. М.
;
Самохвалова, О. В.
;
Олійник, С. Г.